Header Ads

In Progress Feedback Festival



Πρόκειται για το φεστιβάλ-θεσμό του Κινητήρα, για ένα φεστιβάλ-γιορτή.

Κύριος στόχος του φεστιβάλ είναι η έρευνα, ο πειραματισμός και η εξέλιξη της δημιουργικής διαδικασίας, αλλά και το πώς αυτή μπορεί να επηρεαστεί από τη γνώμη του κοινού μέσω της ανταλλαγής ιδεών με αυτό.

Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους, η οποία δεν αποτελεί ακόμη ολοκληρωμένο έργο αλλά βρίσκεται "υπό διαμόρφωση", δοκιμάζοντας τις σκέψεις και τις ιδέες τους.

Έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό που συμμετέχει ενεργά στο τέλος κάθε παράστασης μέσα από δημιουργικές συζητήσεις, ερωτηματολόγια και άλλους ευφάνταστους τρόπους ανταλλαγής ιδεών, λαμβάνοντας το feedback που θα τους οδηγήσει σε μια μελλοντική ολοκληρωμένη παράσταση.

Δελτίο Τύπου -

In Progress Feedback Festival 2017 / Open Call

Για το 2017, η θεματική ομπρέλα για το In Progress Feedback Festival είναι ο Έρωτας. Η αναγκαιότητα του έρωτα, του έρωτα ως επανάσταση και κινητήρια δύναμη για αντίσταση.

Κύριος στόχος του φεστιβάλ είναι η έρευνα, ο πειραματισμός και η εξέλιξη της δημιουργικής διαδικασίας, αλλά και το πώς αυτή μπορεί να επηρεαστεί από τη γνώμη του κοινού μέσω της ανταλλαγής ιδεών με αυτό.

Το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και απευθύνεται σε καλλιτέχνες και ομάδες χορού και θεάτρου τα έργα των οποίων πρέπει να βρίσκονται σε δημιουργική διαδικασία και να έχουν διάρκεια 15’-25’.

Οι επί σκηνής καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι από ένας έως τέσσερις.

Θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19/3/2017 και η νικήτρια ομάδα* θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 8 παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου 2017 σε συμπαραγωγή του Κινητήρα.

Ο Κινητήρας θα παρέχει στις ομάδες που θα επιλεχθούν:
Προώθηση/ διαφήμιση Τεχνική υποστήριξη 2 πρόβες σε κλειστό χώρο στην κάθε ομάδα Συμβουλή και καθοδήγηση στην οργάνωση του feedback

Προθεσμία αιτήσεων: 31/12/2016

Μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.kinitiras.com/in-progress-feedback-festival/ για να κατεβάστε την αίτηση.

*Η επιτροπή του φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να μην ορίσει νικήτρια ομάδα σε περίπτωση που κρίνει ότι η ποιότητα των παραστάσεων δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και το επίπεδο του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια