Header Ads

ARC FOR DANCE FESTIVAL 2017



To Arc For Dance ξεκίνησε τη διαδρομή του το 2008 και απασχόλησε σημαντικά το κοινό και τον Τύπο παρουσιάζοντας μικρής διάρκειας παραγωγές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το φεστιβάλ έχει στόχο να αποτελέσει πεδίο συνάντησης για ενδιαφέρουσες ιστορίες χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να φέρει το κοινό της πόλης σε ουσιαστική επαφή με διαφορετικές διατυπώσεις της σύγχρονης χορογραφικής σκέψης.
Κάθε χρόνο, το σημείο ενδιαφέροντος του Arc For Dance εντοπίζεται σε μια διαφορετική περιοχή που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το χορό, ένα θέμα που παράλληλα λειτουργεί και ως μέσο διακίνησης ιδεών με στόχο την απαραίτητη, για την ελληνική σκηνή, ανταλλαγή πληροφοριών.

Δελτίο Τύπου - ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ARC FOR DANCE FESTIVAL 2017
Το διεθνές festival Σύχρονου Χορού Arc for Dance Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008 από την καλλιτεχνική εταιρεία DAN.C.CE Unitiva. Tα τελευταία 8 χρόνια έχει αποτελέσει σημείο συνάντησης για πρωτότυπες ιστορίες χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συμβάλει σε μια ουσιαστική επαφή του κοινού της Αθήνας με τις διαφορετικές διατυπώσεις της σύγχρονης χορογραφικής σκέψης.
Κάθε χρόνο, επιλεγμένα έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών αποτελούν τον βασικό κορμό του καλλιτεχνικού προγράμματος.
Παράλληλα, το Festival δίνει χώρο και σε ανερχόμενους χορογράφους παρέχοντας τους την ευκαιρία να βρεθούν με άλλους επαγγελματίες του χώρου και να συνομιλήσουν με τα έργα τους.

Φέτος για 2η χρονιά το Festival κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέους ‘Ελληνες δημιουργούς για να παρουσιάσουν την δουλειά τους.
Για τους ενδιαφερόμενους οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2017.

To Arc for Dance Festival προσφέρει στους καλλιτέχνες:
θέατρο για παρουσίαση του έργου τεχνική υποστήριξη ανθρώπινο δυναμικό για τεχνικές ανάγκες δημοσίευση και προώθηση των έργων στήριξη και προβολή των καλλιτεχνών

Κριτήρια συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν χορογράφοι που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα ή Έλληνες χορογράφοι που διαμένουν στο εξωτερικό Η διάρκεια του έργου δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 25 λεπτών και μικρότερη των 10 λεπτών Τα έργα πρέπει να ολοκληρωμένα (θα απορρίπτονται αυτά που είναι σε μορφή work in progress) Προθεσμία υποβολής αίτησης: 05/01/2017
Υποβολή πρότασης:
Συμπληρώστε και στείλτε ηλεκτρονικά το έντυπο υποβολής πρότασης που βρίσκεται http://www.arcfordancefestival.gr/proposals/ Στείλτε το βίντεο της παράστασης (μέσω wetransfer & ονοματίζοντας το αρχείο με τον τίτλο του έργου) στην ηλεκτρονική διεύθυνση arcfordancefestival@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια